Kişisel Verilerin Korunması

Kişisel verileriniz koruma altında!

Fıtık İstanbul® olarak, takipçilerimizin özel hayatlarının gizliliğine saygı duyuyor ve önem veriyoruz. Bu nedenle takipçilerimizin kişisel verilerinin kullanılmasında, takipçilerimizin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla geçerli olan ‘6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ (KVKK) ile ilgili bilgi vermek istiyoruz.

Gizlilik politikamızı, KVKK kapsamındaki gereklilikler çerçevesinde; https://fitikistanbul.com/https://herniaistanbul.com/https://fitikistanbul.com.tr/https://drhakangok.com/ internet sitelerimiz ve sosyal medya hesaplarımız aracılığıyla erişirken ve kullanırken kişisel verilerinizin korunması ile ilgili sizi aydınlatmak amacıyla oluşturduk.

KVKK uyarınca; kişisel verileriniz, veri sorumlusu Fıtık İstanbul® tarafından işlenebilecektir. Biz bu verileri; daima güvenle saklıyoruz. Kanunun izin verdiği kuruluşlar dışında kimseyle paylaşmıyoruz.

Takipçilerimiz, kişisel verilerini; telefon ile sözlü, sms, whatsapp, e-posta, web sitesi, sosyal medya hesapları gibi kanallardan elektronik ortamda sözlü ve/veya yazılı bize iletebiliyorlar. Dilediğiniz zaman; eksik ya da hatalı kaydedilen bilgilerinizin düzeltilmesini, bilgilerinizin silinmesini isteyebilirsiniz.

Gizlilik politikamızdan kaynaklanacak her türlü uyuşmazlığın çözümünde Türkiye Cumhuriyeti kanunları uygulanacak olup, İstanbul mahkemeleri yetkilidir.

Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı yazılı olarak e-posta yolu ile iletebilir, detaylı bilgi almak için TBMM’nin resmi internet sitesinde yayımlanan kanunu inceleyebilirsiniz.

güncelleme 23/V/2020